EN
EN

Contact Us

Email:[email protected]

telpon :+86 15962807500

Tambah :CBD, Nantong , Jiangsu, China

  • /img / 3-60mm-kabel-tali-kang gawe kukuh-machine.jpg
  • /upfile / 2019/05/29 / 20190529165423_611.jpg

3-60mm Wire Machine Rope kang gawe kukuh

NAKONI, NYELIDIKI

  • Keterangan

CF seri baja kabel nglereni tali lan bagéyan mesin, karo kacepetan leleh dhuwur lan gampang operate, sing ditrapake kanggo tali leleh baja saka macem-macem dimensi, utamané tali elevator, min tali, kabel crane lan tali baja kualitas dhuwur. Ing tali baja ilang sing apik lan Gamelan karo conical lan spiral ends. Iki mesin sing utamané Applied dening manufaktur tali baja lan pelanggan. (e.g. Port, jetty, Edo elevator etc.)

Fitur Product: 

1. Cleverish ing wangun lan trep kanggo pamindhahan.

2. Karo sawetara saka sudhut ing diameteripun leleh, tali baja bisa ilang tanpa ngganti bagean sembarang ing sawetara saka diameteripun diwènèhaké.

3. Gampang operate,ora spanner perlu kanggo tightening piranti, lan sirah welding becik ing tampilan.

4. daya apa kurang, saving lan aman dienggo.

paramèter Technical:


NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh